Grup de Treball2018-11-23T22:59:25+00:00

GRUP DE TREBALL


Del resultat del curs de juliol 2017 surt l’interès d’un equip de mestres en seguir treballant la temàtica en format grup de treball. Així neix el Grup Eduglobalstem.
Grupm de Treball EduglobalSTEM

Volem treballar per promoure una mirada ètica i social de la ciència i teixir una xarxa de docents STEM que comparteixin aquest interès. Volem elaborar propostes didàctiques, o millorar-ne de fetes, i aplicar-les a l’aula per poder-les analitzar i compartir amb la comunitat educativa. També volem incrementar el nostre coneixement i capacitat crítica sobre aquesta temàtica, així com les nostres habilitats docents.

Els nostres objectius són:

1.- Elaborar i pilotar propostes didàctiques STEM que incorporin una mirada social i d’educació per la justícia global.
2.- Crear sinergies amb altres grups de treball de docents STEM
3.- Crear una xarxa de docents STEM per autoformar-se i compartir-ho amb la comunitat educativa.

El nostre funcionament és assembleari i cooperatiu. Les sessions preveuen ser espai de discussió de les propostes didàctiques previstes d’aplicar pels diversos membres del grup i seguiment d’aquesta aplicació. Si el grup valora la necessitat d’aprofundir en algun tema es tracta específicament en alguna sessió de formació amb alguna persona  experta . El grup es reunirà un dimarts al mes de 16:30-18:30 a la UAB.

Resum de les sessions

noviembre 2018

Trobada 20/11/18

23 noviembre 2018|

Dinàmica Rètols magnètics Dinàmica realitzada per Mariano Flores (EduAlter). Es distribueixen 6 rètols a l’aula i cadascú s’ha de quedar en un per afinitat. Argumentem perquè ningú ha escollit un dels rètols i, posteriorment, cadascú [...]

Trobada 14/10/18

8 noviembre 2018|

Avui hem començat amb en Mariano d'@Edualter explicant-nos la feina que realitzen i les ganes que hi posen. Voleu saber què fan? http://www.edualter.org  Presentació Edulater Què és? Edualter és una ONG que va néixer amb [...]

Seguiu-nos al Twitter!