XARXA


Amb l’objectiu de promoure l’intercanvi de recursos i experiències, aqui teniu
el contacte de diversos professionals amb ganes d’intercanviar experiències en aquesta matèria
Quique Vergara Gasulla
Quique Vergara Gasulla
Professor de ciències a Secundària

La necessitat et mou. Soc educador per acompanyar el meu entorn cap a un horitzó més just. Les classes de ciències com la resta, són espais privilegiats per treballar aspectes de justícia global i anar caminant plegats en aquesta direcció.

Jordi Domènech
Jordi Domènech
Professor de Ciències a Secundària.

El desenvolupament de la competència científica ha d’entomar el repte d’una ciutadania expandida que vol actuar en primera persona en contextos, conflictes i àmbits participats per valors personals, però també models científics.

Felip Lorenzo
Felip Lorenzo
Professor de Ciències a l’Institut Gorgs de Cerdanyola del Vallès. Cordinador del grup EduglobalSTEM.

Busco la manera de transmetre als alumnes que la ciència es construeix entre tots i que perque la nostra societat sigui millor cal persones compromeses. Fer-se preguntes mai havia estat més necessari.

Oriol Guinart Berrueco
Oriol Guinart Berrueco
Professor de Ciències de la Terra i acompanyant de la cooperativa Handwork de l’Aula Oberta a l’INS Antoni Cumella de Granollers.

L’educació és una de les millors eines per a la transformació social i ens cal preparar als nostres joves davant d’un futur que, a la llum del canvi climàtic, l’escassetat de recursos i les crisis econòmiques, només tenim la certesa de que serà incert.

David Campeny
David Campeny
Professor de tecnologia a l’Institut Bisbe Sivilla de Calella. Membre del grup de treball EduglobalSTEM

En un món cada cop més tecnològic es fa necessari treballar els valors de la justícia global per evitar la paulatina deshumanització de la societat i despertar inquietuds als joves ciutadans per fer del món un lloc més just i sostenible.

Roger Camprubí i Cirera
Roger Camprubí i Cirera
Professor de Ciències a Secundària

La ciència és una manera de conèixer el món; els valors són la manera com hi prioritzem les nostres accions. Fent-me meves les paraules del mestre Xesco, aprenc -tot ensenyant- a tenir el cap clar i el cor net.

Josep Lluís Estaña Viver
Josep Lluís Estaña Viver
Professor Ins Estatut de Rubí i associat Departament didàctica ciències UAB.
Explicant experiència per compartir Treball per projectes amb alumnes d’ESO i en treball cooperatiu i compartit entre iguals.
Anna Mateo Ricardo
Anna Mateo Ricardo
Professora Institut Pere Calders i membre del grup EduglobalSTEM.
No es pot entendre l’ensenyament de les ciències sense valors. Cal més perspectiva de gènere per trencar el sostre de vidre de les noies a les STEM.
Núria Garcia Garcia
Núria Garcia Garcia
Professora a l’Institut Can Mas de Ripollet i membre d’EduglobalSTEM Cal donar eines als alumnes per que siguin capaços de transformar el món.

Si vols compartir els teus coneixements i afegir-te a la xarxa contacta amb nosaltres a marina.caireta@uab.cat